Matkalla uuteen kylpyhuoneeseen

On paljon asioita joita pitää ottaa huomioon suunnitellessa uutta kylpyhuonettasi. Unelmia ja visioita, käytännön kysymyksiä ja toimivia ratkaisuja. Ja nämä asiat pätevät olit joko rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa kylpyhuonetta. On tärkeää aloittaa uuden tilan suunnittelu pohjatöistä asti sillä kylpyhuoneisiin kohdistuu useita vaatimuksia. Jotta sinun olisi helpompi tehdä oikeita päätöksiä haluamme tarjota hieman tietoa.

Käytössäsi on tietenkin myös koko Glavon suunnittelutiimi.

Inspiraatio

Paras tapa aloittaa on kasata niin paljon inspiraatiota kuin mahdollista. Tiedustele minkälaisia ratkaisuja muut ovat tehneet ja mitä kaikkea on tarjolla.

Suunnittelu

Seuraava vaihe on miettiä miltä kylpyhuoneen tulisi näyttää ja miten sitä käytetään. Mitkä ovat sinun ja perheesi haaveet ja visiot uudelle kylpyhuoneelle? Miten tulet käyttämään huonetta ja mitä ilmat et voisi elää, huoneen toiminnallisuutta ajatellen?

Parasta Glavossa

Kun sisustat on tärkeää miettiä miltä tila tulee näyttämään. Pitää olla oikea tyyli ja tunne. Yhtä tärkeää on kaikki se mitä et ensisilmäyksellä näe. Kuten fiksut sisustusratkaisut. Loppuun mietityt toiminnot. Ja tietenkin laatu. Haluamme että pidät siitä mitä näet ulospäin mutta ennenkaikkea toiveenamme on että nautit siitä miten tuote toimii ja miltä se näyttää sisältäpäin.

Tuotteen toimitus

Tomitamme tuotteet ovellesi toiveesi mukaan. Normaali toimitusaikamme on
4 viikkoa. Kysy tarkempi toimitusaika Glavon tiimiltä.

Takuu

Noudatamme Suomen lain mukaisia takuuehtoja. Katso lisää; glavo takuu ja toimitus