Tavoitteena asiakaskokemus

Kolme ystävää, kolme yhteistä unelmaa luoda itselleen maailman paras työpaikka. Työpaikka jossa saa tehdä kiinnostavia ja mielenkiintoisia projekteja, joista jokainen on erilainen, tärkeä ja mielenkiintoinen.

 

Projekteja asiakkaille joista ihan jokainen on meille tärkeä.

Kun suunnitteilla on remontti, talon rakentaminen tai vaikka toimiston uusi ilme, tuntuu se yksin suurelta ja haastavalta projektilta. Mistä aloittaa? Keneen ottaa yhteyttä? Mitä tarvitsee ottaa huomioon? Miltä tilan tulisi näyttää? Minkä väristä tai kokoista kaapistoa on saatavilla? Voi kun saisi jostakin apua? Tai tekisiköhän joku sen vain puolestani? Lista pohdittavia asioita tuntuu loputtomalta…

 

Sen pohjalta syntyi yritys nimeltä GLAVO OY. Me Glavolla suunnittelemme tiloja oli kysessä sitten keittiö, kodinhoitohuone, vaatehuone, toimisto tai vaikka kodin muut kalusteet. Käytössämme ovat myös tarkoin valitut yhteistyö kumppani verkostot joiden ansiosta pystymme toimittamaan myös kodinkoneet ja kodin valaistuksen.

 

Me Glavolla teemme suunnittelutyön puolestasi ja toteutamme toiveesi ja unelmasi oli se pieni tai suuri. Hoidamme tuotetilauksen puolestasi ja toimitamme tuotteet ovellesi.

 

Ammattitaitoisesta tiimistämme löytyy monen vuoden kokemuksella osaamista: rakentamisesta, remontoimisesta, asennus-ja suunnittelu palveluista ja myynnin-ja markkinoinin eri osa-alueista. Jokainen meistä pystyy toimimaan itsenäisenä tekijänä, mutta myös yhdessä saamme lisää voimaa toteuttaa ihan jokaisen toiveet ja unelmat.

 

Glavon tavoitteena on olla uudenlainen yhteistyökumppani ja vaihtoehto kaikkiin tilaratkaisuihin.

Kestävyys, vastuullisuus ja se miltä näytämme myös sisältäpäin ovat läsnä kaikessa tekemisessä. Toiminnassa panostamme vahvasti niin ekologiseen, ergonomiseen, sosiaaliseen, taloudellisiin ja ennen kaikkea toimiviin ratkaisuihin.

Vahvojen tekijöiden varaan rakentuva yritys on mahdollisuus. Asiakas saa vastaavan tekijän lisäksi, muidenkin tekijöiden taustatuen ja tarvittaessa koko tiimin.